Am aflat de Olivia Steer de la emisiunea lui Mihai Gadea

Am aflat de Olivia Steer de la emisiunea lui Mihai Gadea

Azi noapte tarziu in timp ce coceam zeci de kg de vinete si ardei capia, am urmarit in reluare emisiunea lui Mihai Gadea despre scandalul deja prea mediatizat a lui Boureanu si a fetitei  tarate pe jos, injurate si cate grozavii mi-a mai fost date sa aud. Sunt mama a doi copii, i-am crescut singura o buna bucata de vreme dupa ce am divortat de o bruta de om, fost ofiter al armatei romane. Multumesc lui Dumnezeu ca i-am tinut aproape pe copiii mei si i-am crescut cum am stiut mai bine, i-am ferit de necazuri si boli, am fost si sunt prietena lor.

Si mama si pritena, asta a fost reteta mea pentru a sti in permanenta ce este cu ei, ce gandesc, ce anturaje au, ce dorinte au, ce temeri au, ce, ce, ce… .

Mi-a placut ce a zis Becali in inregistrarea oferita in emisiune:”Imi iau fata in brate si o strang tare in brate sa simta ca o iubesc chiar daca a gresit si incercam sa reparam greseala, sa nu se mai repete pe viitor! Vreau sa le trimit iubire copiilor mei” Corect!

S-a discutat depre abuzurile in familie, despre batai, amenintari, injuraturi la care sunt supuse femeile, dintotdeauna. Mi-a placut mult Nadine, nu stiam ca are astfel de precocupari… Da draga Nadin, sunt femei carora le este rusine sa spuna ca au mancat baiaie. Si mie mi-a fost, dar la un moment dat mi-am dat seama ca nu poti sa te vindeci daca nu recunosti asta cu voce tare! Si ce daca recunosti? O sa te iubeasca mai putina lume, o sa se uite cu mila la tine lumea, o sa-si schimbe parerea despre tine? N-au decat! Ce conteaza ce zice lumea? Fiecare isi vindeca ranile cum poate!

Mi-a placut mult si Cristina Topescu, pe ea si pe Nadine le-am simtit foarte deschise si implicate in toata discutia de aseara, le-am simtit aproape, am simtit cum transmit emotie, sunt femei care au o inteligenta emotionala aparte, si le multumesc pentru asta!

In a doua parte a emisiunii, s-a pomenit de Olivia Steer . Cum ca uite ce si-a permis sa zica la ea pe blog sub titlul Mamografie? Nu, multumesc! despre mamografie si despre cancerul la san. Am mai auzit acest nume, iar dupa emisiune am cautat site-ul ei, am citit articolul si sunt de acord cu opinia ei, pe care o respect! Mi-a placut ce a zis Mircea Badea legat de libertatea la exprimare a oricui, si de discernamantul pe care trebuie sa-l aiba fiecare persoana cand face alegeri in viata.

Nu mi-a placut absolut deloc, de dr Monica Pop. Atata vehementa si ura nu am mai vazut de mult! Nu vreau sa reproduc ce a zis ca nu sunt vorbe incarcate cu energie pozitiva, nu vreau sa-mi otravesc blogul si pe voi. Ea a adus in discutie si vaccinarea, despre care m-am documentat de ceva vreme si am ajuns la concluzia ca daca maine as naste, nu mi-as mai vaccina copiii (vedeti filmele de la sfarsitul acestui articol).

Revin la Olivia Steer, articolul ei este bine documentat, nu rupt din context cum zice dr. Monica Pop. A dat o gramada de surse care ii sustin parerea. Cine vrea sa spuna ca nu este asa, trebuie sa vina cu contraargumente la fel de puternice, nu cu jigniri, influente si lamentari aiurea de mahala.

Pentru mine un lucru este clar: ca industria farmaceutica este gigantica, ca sunt castiguri de catralioane de dolari din asta, si interese atat de mari  ca noi nici nu avem idee. Asa ca, pentru a-si atinge scopurile, lumea din lumea asta mare este in stare de orice. Chiar de orice! Cum isi pazeste fiecare sanatatea, este o optiune personala, este dupa voia lui Dumnezeu!

Cred ca destinul propriu poate fi modificat de fiecare om, daca dovedeste ca este o persoana mai buna si face ceva extraordinar pentru semenii sai. Olivia Steer face ceva extraordinar pentru semenii sai: aduce pe blog niste informatii pe care altfel, era greu sa le gasesti, sa le pui cap la cap.

Filme recomandate

Niciun vaccin nu are in prospect scris ca :”asigura imunitatea”. Dumnezeu a facut omul ca sa-si creeze singur anticopii cei mai importanti si mai de durata, iar logica ridica intrebarea: cum pot niste chimicale sa-mi asigure mie imunitatea…vorbele Cristelei de AICI .
Mai jos, un film facut de germani, cazuri reale cu efectele vaccinului asupra copiilor. Mi-ar placea sa comenteze acest film dr Monica Pop. A propus sa se aduca in discutie acest subiect la Sinteza zilei, consider ca ar fi interesant pentru opinia publica.

Filme cu conferintele dr. Pavel Chirila sub titlul “Nu hrani cancerul”, autor al cartii Nu hrani cancerul.

partea I

partea a II-a

partea a III-a

partea a IV-a

Inchei prin a spune ca in viata avem de facut propriile noastre alegeri, pentru copiii nostri cand sunt mici, pentru noi toata viata. Informatii sunt pe intenet cu toptanul, depinde de noi cum stim sa le filtram.

Sa avem sanatate!

Speak Your Mind

*