Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs – Filmul the Jobs trailer

Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs – Filmul the Jobs trailer

Acum 8 luni aflam cum ca actorul Ashton Kutcher va juca in rolul lui Steve Jobs, in filmul despre viata regretatului Steve Jobs. Pe site-ul official The Jobs Movie va puteti inscrie la noutati , exista si alte cateva conturi de social media pentru aceasta lansare:twitter, facebook si linkedin.

jobs_ashton_kutcher

Catava momente de la primul demo a lui  Apple Macintosh facut de Steve Jobs in ianuarie 1984, in fata a 3000 de persoane. Se spune ca Steve a avut in acele momente, cel mare zambet afisat. Astept cu nerabdare momente asemanatoare in filmul care va fi lansat in ianuarie 2013 la Sundance Film Festival.


Sau sa revedem scene cu Ashton Kutcher cand Jobs face prima introducere a lui iMac 🙂

Apoi aparitia miraculoasa si fantastica a primului iPod in 2001

Steve Jobs prezinta primul iTunes Phone

Vreau sa-l vad pe Ashton Kutcher in scena cand Steve merge la deschiderea anului universitar la Stanford in 2005 si vorbeste studentilor, un discurs pe cat de emotionant, pe atat de mare este ca lectie de viata. Le promite trei povesti de viata, atat!

Un eveniment care atinge culmea gloriei, aparitia iPhone (partea 1 si 2)


In 2010 Apple schimba din nou jocul, de data asta cu iPad. Un succes de proportii cu un impact seismic asupra educatiei.

Imediat ce apare trailerul filmului, il voi adauga aici. Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs? Ce parere aveti, este potrivit pentru acest rol?

Speak Your Mind

*