Cand vrei sa pari ceea ce nu esti- azi acest personaj Marius Sescu

Cand vrei sa pari ceea ce nu esti- azi acest personaj Marius Sescu

Specialisti in medicina, au ajuns la concluzia ca muzica ascultata la maxim, afecteaza in timp neuronii, provoaca tulburari de vedere si in timp acest lucru conduce la debilitate. In calitate de parinti este bine sa explicam copiilor nostri din ce motive este bine sa asculti muzica la un nivel rezonabil pentru urechea umana.
Am facut aceasta introducere pentru a putea sa intelegeti la ce fac referire in continuare.
Un tanar de 28 de ani pe nume Marius Sescu dupa cum se prezinta pe internet, este din Iasi, cu…

“studii aprofundate in planificare si studii de marketing” si “pasionat de tehnologie, filme science-fiction, muzica bună ascultata la maxim“.

Asa ca, prin aprofundare cu studiile lui,  isi imagineaza ca a ajuns la una din lectiile de marketing si SEO:cum sa obtii mai multe linkuri catre site-ul tau (un articol scris de o persoana pe care o admir sincer).

Mai exact metoda “gaseste un personaj destul de cunoscut si incerca sa agiti apele…ca asa o sa-ti cresca numarul de cititori” si poate de ce nu? 🙂 iti convingi audienta cat de “profesional te comporti in calitate de expert in social media”.

Si cum credeti ca s-a gandit in mod “aprofundat” 🙂 sa procedeze?
A scris un articol foarte “relevant” despre “Cum recunosti un fals specialist in social media” in care probabil face referire la propria persoana (voi reveni cu lamuriri).

Adica “Luati-ma pe mine…sunt cam singurul specialist de social media din Romania…uite cum va invat eu de bine, credeti-ma ca am studii aprofundate”.

Pai cine sa te creada mai Mariusica cand vii cu astfel de prostii? Adica cum te-ai gandit tu ca poti sa pui in finalul articolului tau apoteotic -in timp ce probabil ascultai muzica la maxim- asa intr-o doara :

Apropo, sunt curios, a auzit sau a lucrat cineva până acum pe social media, promovare online cu Florentina Istrati ori Ștefania Trandafir?

Da, eu am sfaturi pentru recunoaterea specialistilor falsi in social media. Persoanele fara scrupule, persoanele mincinoase, persoanele care dezinformeaza in mod special, persoanele care isi cladesc reputatia in cazul tau asa zisa reputatie cu astfel de practici, nu au ce sa caute in social media…

Lasa-i pe altii sa te laude, ca lauda de sine nu miroase a bine!…peste tot te lauzi cu studiile tale aprofundate…hai sa fim seriosi! :)))

“Pot sa zic”- este o exprimare care te depuncteaza, cum am mai spus, lasa-i pe altii sa te laude!

Nu este de mirare ca esti disperat dupa un job, eu personal nu te-as angaja. Si motivul principal nu este acela ca ai scris prostia de articol (astea se mai invata prin putina “aprofundare”).
Motivul este ca esti o persoana fara principii, fara scrupule.
In social media oamenii sunt deschisi, sunt specialisti in a pastra reputatia buna a clientilor pentru care lucreaza, au cunostinte de tools-uri prin care fac asta… verifica de zece ori inainte sa afirme ceva:daca dadeai o cautare pe google, ai fi aflat destule despre mine din punct de vedere profesional…ca sa nu faci greseala intentionata pe care ai facut-o (vezi si comentariile care le-ai aprobat si comentat)…poate ajungeai la profilul meu de pe Linkedin (aici gasesti date profesionale relevante despre o persoana, dar tu stiai asta, nu?) si aflai ce lucrez, poate ajungeai in grupul de Social media de pe Linkedin in care sunt owner? Poate aflai ca sunt membru de onoare al unei academii de social media din UK?

Apropo: cum ai facut tu legatura dintre mine si social media ? :))) ca nu am avut onoarea sa ne cunoastem!

Recomandari pentru Marius Sescu:

– asculta muzica la un volum normal si invata sa iubesti oamenii pentru a-i putea respecta.

De regula scriu despre oameni frumosi, pe care ii admir, care au reusit in viata, de la care avem ce invata. Acum m-am simtit “adaugata pe post de cobai” intr-un articol de doi lei, scris de o persoana care asculta muzica data la maxim si am considerat ca este necesar sa dau unele lamuriri…despre astfel de elemente care fac generatia tanara de ras.

Am si eu doi copii mari, as muri de rusine, daca ar recurge la astfel de practici.

Cat de disperat sa fie?

Voi ce parere aveti?

 

Speak Your Mind

*