Cartierul Titan cum este sa locuiesti

Cartierul Titan cum este sa locuiesti

Cartierul Titan este situat in partea de est a Bucurestiului, nu as spune ca este la periferie pentru ca este la 10 minute de piata Unirii. Metroul este un avantaj enorm pentru transport.
De ce sa locuiesti in cartierul Titan?
Vreau sa fac precizarea ca am locuit in mai multe zone din Bucuresti. M-am nascut la maternitatea spitalului Brancovenesc si am locuit pana la varsta de 6 ani in actualul Hotel Bulevard care pe acea vreme era denumit blocul Casei Armatei (vezi poza de mai jos).

hotel Bulevard 1960 Bucuresti
Apoi au urmat: Cartierul Drumul Taberei timp de 18 ani, apoi vreo 3 ani in cartierul Militari. Apoi vreo 16 ani in cartierul Vitan,…mai apoi vreo 4 ani in cartierul Pantelimon.
Simt emotii puternice cand ajung in Cartierul Drumul Taberii, dar nu mi-ar placea sa mai locuiesc acolo din mai multe motive: nu este metrou, blocurile sunt in marea lor majoritate construite inainte de 1977, acces greoi.

In Titan parca sunt alte energii, cred ca, curatarea atmosferei este facuta in mod natural de imensul parc Titan. Este adevarat ca de la mine din apartament se vede direct in parc, practic nu mai am niciun bloc in fata mea, totul este numai verdeata. In vara care abia a trecut, noaptea nu trebuia sa pornesc aerul conditionat, era racoare si simteam briza dinspre lac.

Daca as mai lucra in imobiliare as face farming numai pe zona asta. As putea sa o recomand cu caldura tuturor clientilor mei. In mod special familiilor cu copii. Ce poate sa-si doresca mai mult o mama, decat sa aiba unde sa-si duca la plimbare copilul, in parc. Mai ales in primii ani de viata. Primaria sectorului 3 s-a ocupat mult de amanajari de locuri de joaca intre blocuri. Parcul Titan a fost complet curatat de tufisuri si stuf, gazonul este udat in fiecare zi, totul arata perfect. Dupa parerea mea este cel mai frumos si curat cartier cu multiple avantaje: acces facil la metrou si mijloacele de transport, access imediat la Autostrada Soarelui, strandul Titan, parcul Titan si piete cu marfa mai ieftina decat in cartierele de fitze.

Am un album intreg de fotografii facute acum, toamna in parcul Titan, le puteti vedea pe Facebook !

Speak Your Mind

*