Cizme de dama din piele la reduceri – Oferte cizme la promotie in magazine online

Cizme de dama din piele la reduceri – Oferte cizme la promotie in magazine online

Scurt si la obiect:cizme de dama din piele sunt mai greu de gasit la reduceri. Pielea este materialul exterior ideal pentru incaltaminte, la fel cum si captuseala interioara este de preferat sa fie tot din piele. Sau daca faceti un compromis in ceea ce priveste pielea la exterior, la interior ar fi bine sa alegeti cu captuseala din piele.
Magazinul Ottershop va ofera o gama foarte larga de modele de cizme din piele cu reduceri de pana la 60%.  Pentru o selectie a reducerilor , aveti grija sa sortati dupa “% reducere”, vezi poza cizme de dama la reducre cum sa cautati ofertele.

 

cizme dama de piele reduceri magazin otto

Un alt magazin este MATAR. Aici aveti ocazia sa cumparati cateva modele de cizme din piele tip UGG , preturi incepand de la 169 de lei.

cizme dama din piele reduceri

Al 3-lea magazin pe care il recomand este FashionUp, din pacate nu se poate face o selectie doar pentru cizmele din piele, dar magazinul vinde branduri cunoscute:Nissa, HotStepper, Otter, Condur by Alexandru, Replay, Bata, etc, iar cizmele au reduceri de pana la 80% (selectati in Sorteza dupa:Discount).

cizme fashionup pentru femei - la reducere

Alte magazine in care puteti urmari cizme de dama din piele cu reduceri majore, sunt cele cu specific de Outlet:
Fashiondays are promotii intre 3 si 5 zile, am scris mai multe aici depre acest magazin, mai ales ca trebuie sa ai calitatea de membru printr-o invitatie.
DailyBrands in acelasi sistem cu FashionDays
MyNameisBrand este magazinul lui Dan Chisu care incearca sa aduca branduri internationale la preturi reduse cu pana la 80%. Aceste promotii se schimba la cateva zile, urmand altele la rand.
MyCloset un magazin dedicat brandurilor de top. Puteti selecta ce firma va intereseaza si masura pe care o purtati si selectia devine mai particulara.
B-MALL similar cu Mycloset, are un numar de branduri mai mare, dar este bine sa comparati preturile la aceiasi pereche de cizme, in cele doua magazine, pentru ca reducerile lor variaza in functie de masuri, stoc, promotii, etc.

Speak Your Mind

*