Copy paste-ul de pe facebook – discutie interesanta cu Precup Ionut Cosmin

Copy paste-ul de pe facebook – discutie interesanta cu Precup Ionut Cosmin

Precup Ionut Cosmin era in lista mea de prieteni de pe facebook, pana azi cand ne-am dez…prietenit. Ma deranjeaza la modul real persoanele care iau un text pe care-l il gasesc pe site-uri si ii dau cu copy paste pe facebook, de multe ori fara ghilimele, fara sursa autorului si un link catre site.

Copy paste-ul de pe facebook - discutie interesanta cu Precup Ionut Cosmin

Asta s-a intamplat si cu Precut Ionut Cosmin, care a pus textul din video de mai jos pe site-ul lui, fara sa precizeze sursa, un text intre ” ” . Ca a luat acest text din alta parte, asa cum sustine, nu e prea credibil pentru ca atunci cand a fost intrebat cine a scris textul, nu s-a ingramadit sa raspunda. Cand a fost laudat cu “felicitarile mele fiindca ai răbdare sa scri si sa ne inveselesti zilele!“, avea ocazia sa spuna ca nu a scris el acel text.

Dar pentru ca ii convenea ca primeste acele “onoruri” s-a complacut in continuare in acea situatie.

 

Plin de el zic, genul de mistocar caruia nu-i ajungi la nas cu nimic, a catadicsit sa vorbeasca pe un ton superior de parca eram angajata lui, apropo de functia de OWNER pe care a declarat ca o are la Romanian Models Network.

Asa owner, mai bine lipsa!

Nici macar dupa discutia cu mine, in care m-a facut “eroina” nu a catadicsit sa puna sursa articolului.

cine va copiaza articolele

Articolul a fost preluat de Precup Ionut Cosmin de aici .

Comments

 1. Pai de ce ar respecta munca altora? E bun si copy paste-ul cand vrei sa ai lipici care sa lipeasca :))

 2. Nu am inteles faza cu “Lasa ca faci tu trafic acum?” , fraierul a crezut ca este site-ul tau? :))))))

 3. Am cautat comentariile lui de pe facebook si nu le-am gasit. Se face mai tare de ras ca le-a stres. Asa si-a recunoscut greseala. Plus ca tu i-ai spus frumos, da el cu mistouri “eroina”. Bun asa! Pacat de el ca e dragut, dar uite cum te inseli in privinta oamenilor.

 4. Cum vrei sa aiba priza la “gagici” daca nu foloseste copy-paste? … Asta e scuza astora cu “ghilimelele” . Degeaba pui ghilimele, daca nu spui nimic de autor. In cel mai rau caz putea sa dea share la postarea de unde zice ca a gasit textul cu ghilimele…da cum mai facea pe dasteptu’?

 5. Sa zica mersi ca i-ai facut reclama :)) . Pe pagina cu modelele nu are niciun site in spate, decat contul lui de facebook. Isi cauta si baiatul sa se insoare si vreti sa-i stricati ploile. Ma intreb:o fi scris si el vreodata un articol? Nu cred, astia care dau cu copy-paste habar nu au ce cheltuieli sunt sa intretii un site, sa scrii articole, iar articolul lui Silviu Iliuta e misto tare, m-am amuzat copios, merita din plin sa fie amintit autorul.

 6. Cosmin Precup Ionut :

  Mulțumesc pentru reclama dar ghilimele exista în postare și deci se presupune ca este preluată in concluzie te faci singura de ras pentru ca tu sustii ca nu am pus ghilimele (nici macar nu ai fost atenta).Apropo facebook nu este un site al meu si nu-mi aparține . În toate postarile mele intotdeauna trec și sursa deci repet te faci singura de ras. Iar mesajul tău pe postare cu sursa a rămas pentru ca este util celorlalți . Te porti copilareste

  • Ma bucur ca ai postat un mesaj, sincera ma asteptam la niste scuze la felul mistocaresc cum ai abordat intentia mea de lamurire a autorului textului pe care l-ai copiat. Puteai sa dai share de pe facebook de unde zici ca ai luat informatia…ghilimelele nu sunt suficiente. In plus ti-ai asumat textul din ghilimele, din moment ce nu ai rectionat la prietenii tai de pe fb cand te felicitau ce frumos scri 🙂 De obicei iti place sa “ataci” persoanele care iti fac o observatie politicoasa?

  • Te porti copilareste? Te faci de ras? Depre tine vorbesti, asa-i? Eram prieteni pe facebook dar mi-ai lasat un gust amar…nu puteai sa-ti ceri scuze si atat? jalnic 🙁

 7. Numai tampiti pe lumea asta 😉

Speak Your Mind

*