Creme de fata si masti cu venin de albine-combinatii cu miere

Creme de fata si masti cu venin de albine-combinatii cu miere

Ce trebuie sa stii despre cremele de fata cu venin de albine

Le poti folosi doar atunci cand nu ai probleme cu pielea gen cuperoza si cand te stii ca nu esti alergic la intepaturile de albine. Cantitatea de venin din aceste creme este foarte mica, dar este mai bine sa previi eventuale neplaceri.

Veninul actioneaza precum botoxul, doar ca este ceva natural:face pielea mai ferma si netezeste ridurile fine. In combinatie cu alte ingrediente cum ar fi mierea manuka (originara din Norvegia) cresc proprietatile de binefacere. Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont, este ca si celelalte ingrediente din crema sa fie intr-un procent foarte mare, naturale.

Nu toate cremele cu venin de albine cu preturi scumpe sunt cu ingrediente 100% naturale, pentru multe dintre acestea platim brandul. De aceea va recomand sa cititi inainte de a cumpara produsul, lista de ingrediente, pe care orice magazin care se respecta, ar trebui sa o afiseze in magazinul online, in descrierea produsului.

S-a facut mult tam-tam ca vedetele de la Hollywood folosesc creme si masti cu venin de albine si miere Hanuka, dar la cate operatii estetice isi fac acestea si cum arata pe la 40 ani, mai bine, nu le luam in considerare toate “sfaturile”. Reclama suporta orice imagini si multe sloganuri, important este sa extragem o informatie buna si sa cautam cremele cele mai bune cu care sa ne ingrijim noi tenul. Ten care oricum este supus la toate noxele din aer, la razele soarelui nemilos si la stresul care vine din interiorul nostru.

Ce creme cu venin sa folosim?

Prin cautarile mele pe net am gasit mai multe variante, dar cea mai convenabila ca si pret este in acest magazin, din gama Royal Nectar. Am gasit si masca si crema de fata.

Va recomand mai intai mascaRoyal Nectar Manuka Honey Anti-Wrinkle Bee Venom Face Mask 50ml, care are transport gratuit din Hong Kong, si este fabricatie Nelson Honey din Noua Zeelanda. Din cate am dedus, si crema si masca sunt fabricate in China, asa se explica cum este mai ieftin (aproximativ 12 dolari) produsul de aproape 3 ori din sursa pe care v-o recomand eu aici.

Royal Nectar Manuka Honey Anti-Wrinkle Bee Venom Face Mask 50ml

Magazinul YIHAN-BESTBELLER are o reputatie buna, este specializat in comercializarea produselor de make-up si ingrijirea tenului, personal am cumparat de la ei si am fost multumita.

Ingrediente naturale; Distilled Water, Nector Ease (manuka honey, bee venom), Lanette Wax, avocado oil, tocopherol oil, apricot kernel oil, easyliance, rose hip oil, rose water, bees wax, evening primrose oil, optiphen plus, natural fragrance, cocoa butter, ticaxan, marshmallow extract, manuka oil, lavender essential oil.

Detalii suplimentare pe site-ul producatorului, aici.

Crema  Royal Nectar Moisturising Face Lift 50 ml care este recomandata dimineata, am gasit-o in alt magazin din Aliexpress, care le are pe amandoua, dar un pret putin mai mare, au calculat transport separat, vezi aici detalii.

Royal Nectar Manuka Honey Anti-Wrinkle Bee Venom face Cream 50ml

Ingrediente naturale: Distilled Water, Nectar Ease (Manuka Honey and Bee Venom), Medmuls B2000, Avocado Oil, Tocopherol Oil, Apricot Kernel Oil, Rosehip Oil, Rose Water, Beeswax, Evening Primrose Oil, Optiphen Plus, Cocoa Butter, Natural Fragrance, Ticaxan, Marshmallow Extract, Manuka Oil and Lavender Essential.

Pentru comenzi pe Aliexpress este musai sa aveti un card, se poate plati si prin Western Union dar mai platiti in plus comision. Recomandabil este sa platiti cu cardul, ca este in lei, euro sau dolari, se face automat schimbul la cursul zilei. Despre comenzi pe Aliexpress s-a scris mult, dar daca aveti intrebari, va astept cu un mesaj la acest articol. In orice caz, nimeni nu poate sa va pacaleasca cu nimic, daca marfa nu ajunge, va primiti banii inapoi, sau daca nu primiti ce a promis magazinul, iarasi va primiti banii inapoi.

Pe piata romaneasca a aparut si aceasta crema cu venin de albine si miere Hanuka, la pretul de 299 lei, cu ingrediente naturale. Am sa o incerc si pe aceasta, dar dupa ce voi termina cremele de mai sus.

Crema Queen of the Hive este fabricata in Canada, am gasit si pe Amazon.com si amazon.co.uk, este foarte laudata pe site, detalii aici.

Bee Venom and Organic Manuka Honey Face Contour Cream

 

Ingrediente:Canadian glacial water, organic manuka KFactor™ 16+ honey and bee venom (mel, bee venom), organic manuka bees wax (cera alba), apricot kernel oil (prunus armeniaca kernel oil), cocoa butter (theobroma cacao seed butter), avacado oil (persea gratissima oil), lanette wax (cocos nuciferia, cetearyl glucoside, cetearyl alcohol), hydrolyzed rhizobian gum, acacia senegal gum, marshmallow root (althea officinalis root), rosehip oil (rosa spp. fruit oil), rose hydrosol (rosa damascena), phenoxyethanol, caprylyl glycol, sorbic acid, evening primrose oil (oenothera biennis oil), vitamin e (mixed tocopherols), ylang-ylang essential oil (cananga odorate flower), egyptian geranium oil (pelargonium graveolens oil), vanilla (vanilla planifolia), tea tree oil (melaleuca alternifolia leaf oil).

Daca voi ati folosit alte creme cu venin de albine, si ati avut rezultate, va astept cu sugestii. Spor la shopping!

Speak Your Mind

*