Cumparaturi din China – Magazin online Aliexpress.com

Cumparaturi din China – Magazin online Aliexpress.com

Pareri din piata despre Aliexpress.com

Parerile sunt impartite, asa cum este si normal, dar multi nu cunosc cateva ponturi pe care daca le iei in seama, vei deveni un adevarat impatimit al cumparaturilor din magazinele online chinezesti.

Aliexpress.com este unul din cele mai mari malluri online la nivel global, care functioneaza foarte simplu. Chinezii care produc sau intermediaza diferite marfuri, pot sa-si faca un magazin online propriu in Aliexpress. De aceea putem gasi acelasi produs la mai multe preturi si cu conditii de livrare gratuita sau cu o plata de cativa dolari.

Cumparatorii sunt de pe tot globul, fiecare are posibilitatea sa-si spuna parerea despre produsul achizitionat, si in acest fel se construieste o parere solida despre un anume produs sau despre un anume magazin. Produsul poate sa fie foarte bun, dar comunicarea cu magazinul sa fie slaba.

Ce avantaje sunt ca sa cumperi din Aliexpress.com

Pretul

Acelasi produs pe care il gasiti la vanzare in Romania cu 100 lei, din China il puteti cumpara cu 5-10 lei. Asa cum am mai spus sunt mai multe magazine, deci puteti sa cautati dupa anumite cuvinte cheie produsul respectiv si sa studiati care este cel mai bun pret. De cele mai multe ori cel mai mic pret nu este cel mai bun, daca nu gasiti si aprecieri facute de ceilalti cumparatori.

Propria afacere

Puteti sa cumparati cantitati mari de produse, sa negociati un pret mai bun, daca vreti sa deschideti un magazin in Romania in care sa comercializati produse chinezesti. Este mai rentabil decat sa mergeti sa cumparati din Bucuresti din Europa. Daca cumparati en gros, tineti cont ca pe langa pretul afisat trebuie sa mai platiti TVA 24% si vama in jur de 10%.

Ponturi pentru cumparaturi avantajoase

1. Cautati produsul vizat in cat mai multe magazine si adaugati-l in cos. La sfarsit alegeti ce sa ramana. Aveti posibilitatea sa adaugati pana la 100 de produse diferite. Produsele vor fi sortate in cos, in functie de numele magazinului. Daca aveti marfa de la 3 magazine , trebuie sa faceti trei plati pentru fiecare in parte. In exemplul de mai jos, am un produs intr-un magazin si doua produse in alt magazin:fac plata pentru fiecare in parte.

cum sa cumperi din Aliexpress

2. Daca vreti informatii suplimentare, contactati direct vanzatorul prin casuta de chat sau email, cand sunteti in zona de produse din cos. Vezi mai jos:

cum sa contactezi vanzatorul din aliexpress

Chiar daca chat-ul apare Offline, daca dati click pe el si se deschide un pop-up unde puteti trimite un mesaj, puteti sa incarcati si o fotografie a unui produs depre care vreti mai multe informatii- vezi mai jos.

tremiteti un mesaj prin chat vanzatorului

Daca doriti sa cumparati ceva in perspectiva, aveti posibilitatea sa adaugati produsul respectiv in “Add to Wish List” care se gaseste sub butoanele “Buy Now” si “Add to Cart”. In exemplul de mai jos, observati ca mai sunt interesate inca 18 persoane care au adaugat si ele acest produs in wish list.

 

cum sa adaugi produsele in wish list

Speak Your Mind

*