Dasha are un Digital Marketing Manager de ASA NU!

Dasha are un Digital Marketing Manager de ASA NU!

De magazinul Dasha stiam din 2013 cand a intrat in fosta retea de afiliere 2parale.ro (actual 2performant.com) in calitate de advertiser. Am fost si clientul lor, pana azi cand am avut de-a face cu domnisoara Elena Gherasim care ocupa functia de digital marketing manager.

Am incercat mai intai sa iau legatura cu ei prin facebook. Aveam o multime de articole in site-urile mele in care ii promovasem, si m-am gandit ca poate sunt interesati sa colaboram in continuare.

Mai intai le-am trimis un mesaj pe facebook, dupa ce am observat ca sunt cateva site-uri care par sa-i promoveze printr-un fel de afiliere interna. Raspunsul pe facebook a fost foarte sec. Ma intreb daca patronii care conduc acest business stiu cat de superficiali sunt angajatii lor. Uite ca le ofer acum o ocazie sa afle si ei mai multe despre angajati, despre cei care trebuie sa ii ajute prin ceea ce fac, sa le creasca cifra de afaceri.

raspuns de la dasha

Am cautat cum sa insist si la inceputul lui august le-am scris pe un formular de-al lor de pe site, prin care le comunicam ca ma intereseaza o colaborare cu ei, in urma faptului ca am observat ca mai colaboreaza si cu alti fashion bloggeri.

Am primit un raspuns de la Dasha semnat de Elena Gherasim – digital marketing manager prin care dorea sa stie informatii suplimentare legate de performanta siteurilor pe care scriu si chiar mai multe detalii cum ar fi: “volumul de trafic – sesiuni si unici / luna, prezenta pe social media, precum și reachul dezvoltat in platformele respective”

Toate bune si frumoase pana in acest punct. Am raspuns la intrebari, si emailul a fost livrat. Pentru ca trecusera mai multe zile si nu venea niciun raspuns, am pus mana pe telefon si am sunat la numarul domnisoarei Elena Gherasim. Mi-a raspuns robotul si am lasat un mesaj cu cine sunt si ca sun in legatura cu raspunsul pe care il astept.

De aici incepe sa se rupa… filmul

In loc de un feedback prin telefon, primesc un mesaj: despre ce mail este vorba? despre ce colaborare? “.

Soc ..soc…soc

Ma gandesc ca domnisoara nu are credit pe telefon si o sun eu din nou. Povestea se repeta, nu-mi rapunde la telefon si las un mesaj pe robot, mai detaliat cu cine sunt si de ce “deranjez atat de insistent”.

Nu-mi venea sa cred ca un om de marketing de la o firma destul de importanta, procedeaza astfel cu clientii. Pe loc m-am hotarat ca nici daca ma mai roaga ei, atat timp cat lucreaza aceasta domnisoara la ei, eu nu voi colabora cu Dasha.

Surprizele au continuat, pentru ca in loc de telefon am primit de data asta un mesaj: Multumesc pentru reminder, urma sa raspund zilele astea. Cel putin in momentul de fata nu dorim sa incepem o colaborare, deoarece siteurile și expunerea pe care ne-o pot oferi nu sunt destul de semnificative pentru noi.” Aici la faza asta cred ca a incurcat definitiv borcanele, cred ca nici nu stia cui ii rapunde, pentru ca la un trafic de 30000 de unici pe nisa fashion, nu poti afirma ca expunerea este insuficienta…

Ma rog, sa trecem peste asta, dar faptul ca nu pui mana sa dai un telefon spune multe despre profesionalismul Elenei Gherasim.

I-am raspuns la email, nu am mai riscat sa vorbesc pentru a 3-a oara cu robotul, si i-am scris ca, consider ca a fost o experienta neplacuta cu ea in calitate de marketing manager, ca nu este profi in ceea ce face si ca am sa scriu despre asta pe blogul meu personal.

Dreptul la replica

Avea in sfarsit o sansa sa sune si sa lamureasca lucrurile, dar nu a facut-o pentru ca este o persoana superficiala si nu-i pasa de ce imagine lasa in urma comportamentul ei. Sper sa invete ceva din aceasta experienta. Si ea, si proprietarii Dasha.

drept la replica Elena Gherasim

Sunteti de acord cu zicala: “omul sfinteste locul?”

Nu caut la tot pasul acea inteligenta emotionala pe care ar trebui sa o aiba toti oamenii de marketing, dar caut normalitatea… Cand nu o gasesc apar acest tip articole!

Comments

  1. Ce sa faci cu tineretul asta superficial . Cica e generatia ZET ….. de la zero. Sant smecheriti, nemunciti si dornici sa parvina usor prin orice mijloace. Nu inteleg de ce va puneti mintea cu toti gainarii astia cu pretentii. Incerci o data, de doua ori maxim , dupa care e timpul sa dezangajezi si sa le spui pa, pa.

Speak Your Mind

*