Elefant m-ai dezamagit – ai trimis un cos cu alimente expirate [s-a remediat]

Elefant m-ai dezamagit – ai trimis un cos cu alimente expirate [s-a remediat]

update la o saptamana

Elefant si-a reparat greseala, au trimis doua cosuri cu bunatati, ca sa ne “impacam”.  M-am convins ca ii intereseaza foarte mult ca, clientii lor sa fie multumiti. Chiar daca nu mai aveau in stoc “cosuri cu bunatati” au facut intr-un fel si mi-au trimis, nu unul [asa cum am comandat eu], ci doua cosuri cu bunatati frumos ambalte si cu alimentele in temen de garantie. Nu pot decat sa le multumesc, si sa ma bucur ca exista astfel de magazine online cu focus pe multumirea clientului …putine… dar ce bine ca exista!

Deci, ELEFANT ai ramas la inaltime, asa cum te cunosc de mai bine de 5 ani! Daca un angajat al tau a gresit, stiu ca sunteti o echipa extraordinara, le multumesc tuturor care au lucrat la repararea greselii si sa auzim numai de bine!

Mai jos sunt poze cu cele doua cosuri din rachita pline cu bunatati!

detalii primul cos

cos 1 celofan

cos 1 fara celofan

cos 1 detalii

 

detalii al doilea cos

cos 2 celofan

cos 2 fara celofan

cos 2 detalii

 

Nu ma asteptam sa ma dezamageasca Elefant, mai ales ca sunt clienta lor fidela de multi ani. Uite ca azi 23 iunie 2016 au comis-o, cu o comanda in care aveam si un cos cadou cu dulciuri, vin cafea, etc.

Nici nu stiu cu ce sa incep, asa sunt de suparata. Comanda am facut-o acum doua zile si azi a ajuns prin curier in Alba Iulia.

Ce am comandat de la ei de pe site, vedeti in poza de mai jos, ce a ajuns veti vedea in continuare. Dar cel mai ingrijorator lucru este ca, chiar daca au pus alte produse in cos, acestea sunt expirate! Da ELEFANT trimite produse alimentare expirate, la clientii sai. Expirate, de mai mult de un an!

Elefant tremite alimente expirate la clientii sai

O mare bataie de joc, asta a fost!

De indata ce am deschis coletul un miros de iute si stricat mi-a intors stomacul pe dos! Nu-mi venea sa cred! Pachetul cu “Bunatati” era ambalat intr-o cutie de lemn cu fundul spart, care ar fi trebuit sa fie intreaga, si in el ce vedeti mai jos.

  • Panettone clasic cu stafide, ambalat manual, 500 g, Italia; asa arata! Este ambalat in celofan, dar tot se simte mirosul greu de aliment imputit! Cum puteti sa trimiteti asa ceva la oameni, daca manca un copil din mezeria asta? Nu aveti pic de constiinta? Ce v-ati gandit voi cand ati livrat aceste alimente expirate, toxice? Ce sa mai zic, asta este ceva ce ar trebui sa vezi la televizor, ca sa te saturi sa mai comanzi astfel de porcarii de la magazinul Elefant!

Panettone clasic cu stafide, ambalat manual, 500 g, Italia expirat vandut de magazinul Elefant

Detaliu eticheta, unde scrie clar: “A se consuma de preferinta inainte de data 31/05/2015” Acest cozonac a expirat de mai bine de un an de zile si voi il vindeti la reducere? Doamne Dumnezeule Mare! Cred ca nu sunteti sanatosi la cap, ati da asa ceva sa manence la copiii vostri de acasa?

detaliu cozonac stricat expirat trimis la clienti de Elefant

Asa arata ambalat cozonacul Panetone, un alimet exiparat vandut de Elefant!

 

asa arata cozonacul Panetone ambalat si vandut de Elefant

  • Asortiment praline belgiene, Emoti, 93 g;  Praline nu au fost in pachet, in schimb au pus o cutie de truffe care se numesc “Belgian Cocoa Dusted Truffles” cu o greutate de 175 gr de la brandul BIANCA BELGIAN CHOCOLATE! Lot 21301402 si Best Before Date BBD: 23-12-2015 . Astea au expirat doar de 6 luni.

Trufe de ciocolate velgiene vandute de Elefant alimente expirate

ce scrie pe fundul cutiei

trufe de ciocolata expirate

 

  • Biscuiti fini cu crema, Hedonist, 150 g, Italia; NU exista asa ceva in pachet. Au pus in schimb o cutie cu piscoturi Tiramisu 200gr. care a expirat in data de 30 – 09 – 2015

piscoturi expirate

  • Cafea arabica macinata Segafredo, 250 g; NU EXISTA in pachet, in schimb exista o ciocolata cu cafea “Porta Cafee” de 100 gr care a expirat 04. 2016 si care este plina de unsoare, se vede si in poza

ciocolata expirata vanduta de Elefant

ciocolata expirata vanduta in cosul cu bunatati de la Elefant

 

  • Vin Feteasca neagra Terase Danubiene, Vinarte, 750 ml. NU era in pachet, in schimb era un vin Castel Starmina Merlot Sec lot 302/14 . Asta nu este expirat, dar ….

vin castel starmina merlot sec

Ma intreb: oare la Elefant nu mai functioneaza serviciul de gunoi si s-au gandit sa-l livreze la clientii care platesc si transportul de 13,9 lei pentru ca acest gunoi sa ajunga la ei acasa? Trist, foarte trist!

cosul cu bunatati este cu produse expirate vandute de elefant

Cosul din lemn care ma interesa in mod deosebit, are fundul spart, cred ca dupa ce au jucat cu el fotbal pe la ei prin depozit, s-au gandit sa-l vanda cu 50 lei, sa mai faca si ei un “ban cinstit”.

cos din lemn cu fundul spart de la cosul cu bunatati

Un deazatru si bataie de joc de nedescris, credeti-ma ca nu-mi vine sa cred ca am primit tot acest gunoi prin posta si am platit si transportul pentru el. Sa va fie rusine Elefant! Dar lucrurile astea nu vor ramane asa, sa vedem ce parere are si Protectia Consumatorului, trebuie sa fac public acest caz, ca sa nu va mai bateti joc de oameni in halul acesta!

Speak Your Mind

*