eMAG a dat startul la vanzari de produse Fashion Days

eMAG a dat startul la vanzari de produse Fashion Days

Daca nu stiai, eMAG a inceput sa vanda produse Fashion Days. Aseara tarziu, cochetand in miez de noapte cu rochiile care sunt la vanzare pe mall-ul online eMAG, imi aluneca privirea in partea stanga unde scrie vandut de … Fashion Days, si vad nici mai mult nici mai putin, de 262 de rochii vandute de vendorul vedeta.

Probabil ca i-am gasit chiar in momentul de start, ca pana acum nu am cititit nimic oficial despre asta. Pana acum am gasit rochii de la Zee Lane, Vans, Converse, Puma, United Colors of Benetton si Limitte 🙂

Cred ca sunt in plin proces de populare cu articole de imbracaminte pentru barbati si femei. In timp vor sincroniza toata marfa care este pe magazinul Fashion Days, sa fie si la eMAG. Sunt curioasa cum vor proceda cu campaniile noi din magazinul oficial Fashion Days, daca vor fi urcate in acelasi timp si in platforma emag. Vom vedea!

eMAG vinde produse Fashion Days rochii

 

Foarte tare! Nu-i asa? Asteptam de ceva timp aceste manevre, mai ales ca in aprilie 2015 s-a anuntat ca eMAG va cumpara Fashion Days.

Pentru ca platforma este foarte prietenoasa, poti de exemplu sa sortezi dupa cel mai mic pret, dupa culoare,  dupa brand, etc. La pantaloni barbati am gasit niste preturi foarte avantajos 19 lei si sunt de la brandul United Colors of Benetton.

pantaloni barbati din reiat de la 19 lei

  • Important este ca preturile afisate pe eMAG  sunt identice cu cele din magazinul Fashion Days, asta era si ideea.
  • Astept cu interes pantofii, gentile, bijuteriile si celelalte accesorii
  • Sectiunea Home Deco este interesanta si sper sa fie si ea IN cat mai curand 🙂

Speak Your Mind

*