Email Marketing integrat in retelele de social media

Email Marketing integrat in retelele de social media

Sunt putini aceia care cunosc beneficiile email marketingului integrat in retele de social media.
Asa cum social media a schimbat lumea marketingului direct in ultimii ani, asa se intampla acum cu integrarea email marketingului in social media.
Prin email marketing puteti sa va adunati toti potentialii clienti intr-un singur loc prin listele lor de email, apoi le puteti trimite periodic niste emailuri targetate in functie de cum merge piata in care actionati.

Trebuie sa tineti cont de anumite lucruri: ca aproape 40 % dintre abonatii prin email marketing considera ca primesc foarte multe emailuri. Chiar si un email relevant, primit la intervale scurte poate deranja si sa se transforme intr-un email nerelevant.

Cum poti sa adaugi in Facebook on opt-in pentru email marketing?

Eu folosesc serviciul aweber .In prima luna aveti o oferta de abonament de 1 $, urmand ca pana la 500 de abonati sa aveti un abonament de 19$/luna in care puteti sa trimiteti un numar nelimitat de emailuri catre clienti. Toate aceste emailuri se pot personaliza cu peste 150 templete-uri in HTML, exista o colectie impresionanta de formulare gen TRIMITE, toate emailurile au functia de RSS care va confera avantaje enorme pentru integrarea in social media prin platforme de genul twitterfeed.com si ping.fm. De asemenea au integrat sistemul de Email analytics si QuickStats prin care puteti sa monitorizati activitatea clientilor care au deschis emailul vostru, sau nu.

Aweber are serviciul de Email autoresponders, are o platforma specifica de integrare imediata si directa cu Twitter si paginile de Facebook.

 Email Marketing integrat in retelele de social media

Puteti incerca cu doar 1 DOLAR cum functioneaza acest serviciu minunat de aici Sign Up for 1 Dollar:

Modele de opt-in, pe care le montati in site si/sau pe pagina de facebook, aduceti un motor mai bun in afacerea voastra.

colectie templaturi email marketing aweber

…va urma

Speak Your Mind

*