Haine minunate adunate din ploaie

Haine minunate adunate din ploaie

Azi a plouat cu stropi mari, picaturile cadeau grele pe pervaz si-mi atingeau fata lipita de ele. Simteam aerul rece si usoare furnicaturi inviorate care imi curgeau in suvoaie pe tot corpul. Era o senzatie puternica ca trebuie sa ma dau la o parte, dar continuam sa ma ud cu acei stropi de apa pura.

Ma gandeam ca am sa creez un nou outfit care sa exprime aceasta stare feerica, daca voi reusi voi fi foarte fericita. Ce-mi trece prin minte acum sunt niste haine minunate adunate din ploaie.

erfer

Astept sa ma usuc si gandul imi zboara la fericirea pe care am gustat-o mai devreme. Ma gandesc ca ar trebui sa ma imbrac si incep sa-mi caut haine potrivite pentru o plimbare lunga pana la poalele dealurilor din apropiere si inapoi. Inca nu sunt hotarata daca sa ma bucur ca vara este pe sfarsite, ziua a fost cald dar noptile racoaroase. Nu regret ca m-am mutat din Bucuresti, in centrul tarii.

Am gasit:trebuie sa-mi scot cizmele de ploaie, si sa vad ce combinatii as arunca in nebunia asta:poate o rochie rosie, poate una roz este tot ce am nevoie. Am descoperit de curand o crema hidratanta bio, de care sunt foarte incantata, asa ca o pun si pe ea pe lista cu accesorii.

Haine stacojii adunate din ploaie

Vezi aici cizme de ploaie

vezi aici rochii rosii adunate din ploaie

asculta ploaia

vezi aici rochita roz Mandarin

vezi aici pardesiu gri

vezi aici cizme negre Hunter

Daca tot este mai racoare ma gandesc sa probez si peruca mea cea noua, pe care am am cumparat-o din magazinul Aliexpress. Nevoia de schimbare apare atunci cand vreau sa ma bucur de ceva nou, de o coafura noua de exemplu, si este greu sa treci de la par scurt la par lung, sau de la par ondulat, la unul drept….sa nu mai vorbim de culoare.

peruca blonda

vezi detalii peruca aici

  • Lista cu accesorii:crema hidratanta bio: Crème visage hydratante RICHE Florame, la vanzare in trei magazine: Acesta, Aici si Aici.

crema hidratanta florame bio fata

Ploaia ma cufunda in visare, asa se intampla de fiecare data pentru ca i-am simtit lipsa. Stropii sunt o legatura puternica intre cer si pamant, ei se plimba nestingheriti in tot ciclul naturii. Ajung pe pamant si se murdaresc, dupa care se evapora si se aduna din nou in nori pufosi  purtati de vant.

Ce probabilitate exista ca acelasi strop de ploaie sa ma fi atins de doua ori in viata asta?

Speak Your Mind

*