Harrods.com in Romania – Bucura-te de Paste cu bunatatile Londrei

Harrods.com in Romania – Bucura-te de Paste cu bunatatile Londrei

De cate ori se apropie Pastele sau alte sarbatori crestine, imi place sa dau o raita online prin magazinul Harrods.com. Acum doi ani am aflat de la o prietena ca livreaza online in Romania si am comandat niste cosuri fermecatoare pentru cadouri de Sarbatoarea Pastelui. In alte randuri am comandat parfumuri, creme cosmetice si o geanta. Magazinul este foarte bine dotat, au si o sectiune speciala cu produse gen vinuri, ciocolata, fursecuri si alte bunatati de la mama lor UK. Asa cum ma asteptam, cosurile cu bunatati troneaza deja pe site, care mai de care mai ispititoare.

Cel mai scump cos costa 250 de lire:este imens si contine multe surprize imbietoare:o sticla de sampanie Haroods traditionala (si foarte gustoasa si apreciata), doua sticle de vin:unul alb si unul rosu. Vestitul iepuras de plus cu monograma aurie pe labuta este si el prezent in cosul de rachita. In cos mai sunt o cutie cu frunze de ceai special pentru Paste, ciocolata de mai multe feluri, biscuiti, oua de paste, etc. Gasiti descrierea completa AICI.

cos de rachita cu bunatati pentru Pastecos Harrods de Paste

Ma incanta la fel de mult si cosurile mai mici, de 95 de lire.

Harrods

Este un cadou minunat pe care il puteti face celor dragi, magazinul Harrods.com va ajuta sa va faceti masa de Paste mai frumoasa si speciala.
Un cadou fantastic pentru copii este un cosulet plin cu dulciuri si iepurasul Harrods. Ma gandesc cati bani ar putea sa ceara cineva pentru acest iepuras peste vreo 30-50 de ani…interesant, nu? Cine stie ce jucarii vor fi atunci? Ar fi un iepuras de colectie daca este pastrat intr-o stare cat mai buna 🙂 .
Cosuletul costa doar 75 lire, il gasiti AICI

cosulet pentru copii cu dulciuri si iepuras

Daca aveti mai multi copii de multumit, iepurasul Harrods este disponibil singurel impreuna cu o punguta cu oua de ciocolata.
iepuras Harrods

Speak Your Mind

*