Oamenii sunt toti facuti din carne si oase – Despre oameni mici

Oamenii sunt toti facuti din carne si oase – Despre oameni mici

Da, Oamenii sunt toti facuti din carne si oase, dar multi dintre noi uita asta. Multi cred ca sunt nemuritori, ca viata lor este doar la nivelul de la care ei o privesc. Acestia nu sunt oameni modesti si realisti si atunci cand cad, e ingrozitor de groaznic pentru ei.
Incercam sa nu ne amestecam cu ei, dar de multe ori se amesteca ei cu noi. Le simtim energiile negative cum se lovesc ca de un zid, de iubirea pe care orice om normal o nutreste pentru semenii lui, si atunci se dezlantuie mai tare.

Am observat de curand, de cand activez pe diverse forumuri din Romania, ca acelasi fenomen se intampla chiar si atunci cand nu-l ai in contactul vizual pe respectivul, iar daca acesta este ascuns sub un nikname gen neica nimeni e si mai dezgustatoare situatia.
Din modul lor de reactie si actiune iti dai seama ca sunt lipsiti de experienta, ca nu iubesc oamenii, ca toata tevatura si informatia pe care o dau este pe jumatate si cu subinteles, ca este doar un joc in care incearca sa te aiba cu ceva la mana.
Si, da, chiar daca nu au mai mult de 30 de ani se comporta ca niste mici securisti, avizi dupa puterea pe care cred ca au capatat-o dintr-o data.

Este doar puterea prostiei, care-i va lovi toata viata, daca nu au norocul sa creasca de la statutul de oameni mici, la statutul de oameni adevarati.

Speak Your Mind

*