Oferte carti manuale si rechizite. Lansare de carte

Oferte carti manuale si rechizite. Lansare de carte

  • Manuale scolare si carti dedicate copiilor, la oferta de pret SUPER, puteti achizitiona pana pe 9 octombrie 2015 inclusiv. Reduceri la manuale gasiti aici, fiind reduceri de pana la 67% pentru lichidare de stoc. Promotia fiind limitata, mai puteti beneficia doar 3 zile, asa ca graviti-va sa gasiti o carte interesanta pentru copii, acestea fiind pe categorii! In plus va bucurati de transport gratuit!

Oferte carti manuale si rechizite

  • Reduceri de 50% la carti premiate (Nobel, Pulitzer, Booker s.a.). Va recomand cele 3 volume din Arhipelagul Gulag scrise de Alexandr Soljenitin.

3 volume din Arhipelagul Gulag scrie de Alexandr Soljenitin

 

  • Pentru comenzi de minim 60 lei aveti la Elefant si un cadou:cartea Olive Kitteridge – Elizabeth Strout. Frumoasa oferta, asa-i?

carte cadou la Elefant pentru comenzi de minm 60 lei

  • Iti plac vaucherele? Mie da! Dar nu despre mine este discutia aici, si despre oportunitatea de a obtine niste reduceri garantate la carti si ebook-uri. Intra AICI sa vez despre ce este vorba 🙂 . Deci, ca sa fie clar sunt dou avauchere diferite:unul daca vreti sa cumparati carti, si altul pentru ebook-uri. Discountul se aplica in momentul in care finalizati comanda…unde scrie vaucher!

vauchere la carti si ebooks elefant

Lansare de carte „Singura pe Drumul Matasii. 80 de zile, 15.000 km, 2.500 ani de istorie” de Sabina Fati. Lansarea are loc joi, 8 octobrie, la ora 19, la Librăria Humanitas Cismigiu, Bucuresti. Se va gasi la vanzare si online in LibHumanitas.

Singură pe Drumul Matasii. 80 de zile, 15.000 km, 2.500 ani de istorie de Sabina Fati

In 2014, vreme de catava luni, Fati fiind corespondenta Europei Libere, a tinut un blog intitulat “Pe Drumul Matasii

Am gasit acest purpuriu de poze, este fantasctic, abia astept sa citesc si cartea, imi pare rau ca nu am cum sa ajug la Bucuresti la lansare, sa primesc si eu un autograf…dar cine stie? …cand iti doresti ceva foarte tare se intampla lucruri 🙂

Daca vreti sa vedeti exact drumul matasii urmat, AICI gasiti o harta interactiva! senzational!

Cine este Sabina Fati?

SABINA FATI este o jurnalistă cunoscută pentru analizele şi editorialele ei pe teme politice, diplomatice şi din sfera relaţiilor internaţionale. Este corespondenta Radio Free Europe/Radio Liberty la Bucureşti şi redactor-şef adjunct al cotidianului România liberă. A urmat cursuri de ştiinţe politice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. În 2004 a obţinut titlul de doctor în istorie cu o teză despre Transilvania la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, sub îndrumarea profesorului Alexandru Zub. Din 2008 este visiting professor la Universitatea Bucureşti, Departamentul de Ştiinţe ale Comunicării. Bibliografie: Transilvania, o provincie în căutarea unui centru. Centru şi periferie în discursul elitelor politice din Transilvania. 1892–1918, Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală, Cluj-Napoca, 2007; Stelian Tănase (coord.), Călin Anastasiu, Sabina Fati, Romania in the Gray Zone, national and regional security in Eastern Europe after Madrid, Societatea Civilă, Bucureşti, 2004. A participat cu analize în mai multe volume colective, printre care: Victor Bârsan (ed.), De la post-comunism la pre-tranziţie, Editura Pythagora, Bucureşti, 1997; Ovidiu Pecican, Sergiu Gherghina (eds), România în UE. Trei ani de la aderare, Editura Limes, Cluj-Napoca, 2010. sursa:humanitas.ro

Speak Your Mind

*