Piatra Zeolit tratament-Ce efecte are-De unde sa cumperi capsule

Piatra Zeolit tratament-Ce efecte are-De unde sa cumperi capsule

Piatra Zeolit tratament

250 capsule zeolit de la Herbagetica

Piatra Zeolit este un cristal care s-a format in urma cu 300 milioane de ani, din depozitele de cenusa vulcanica. Stramosii nostri au fost constienti de puterea zeolitului, deoarece, in trecut, a fost cunoscut ca un remediu pentru a imbunatati bunastarea si starea generala de sanatate.

Astazi, in urma unor studii afrofundate, s-a inteles mai bine de ce Zeolitul imbunatateste sanatatea si concluzia este simpla:pentru ca este un agent de detoxificare si chelare.Piatra Zeolit-Ce efecte are-De unde sa cumperi capsule

Ceea ce face Zeolit unic fata de alti agenti de chelare, este ca prin molecula lui cristalina, are o structura de tip fagure, cu capacitatea de a capta in cavitatile sale, metale grele cum ar fi  plumbul si mercurul.

Cercetarile au aratat ca Zeolit are o structura ideala pentru transferuri colectoare si eliminarea toxinelor, cum ar fi aluminiu, arsenic, cadmiu, plumb, mercur si staniu. Si ceea ce este extraordinar, ca acesta nu elimina mineralele benefice “pozitive” cum ar fi zinc, potasiu, etc.

Daca ne referim la Flor, este interesant ca este un chelator eficient de fluorura, o nota interesanta pentru toti cei interesati ca prea multe paste de dinti si rezerve de apa sunt contaminate cu aceasta toxina.

Ce efect are Zeolit asupra radicalilor liberi

Exista o cantitate considerabila de dovezi publicate care sustin ca, cu cat nivelul de metale grele este mai ridicat in organism, cu atat mai mult radicalii liberi infloresc. Daca reducem aceste metale grele, radicalii liberi nu vor mai avea suport sa se dezvolte si vor disparea.

Prezenta unui nivel ridicat de plumb in organism creste rata de mortalitate, mentinerea unui nivel foarte scazut, se realizeaza cu un chelator cum este zeolitul.

Detoxifierea organismului cu piatra Zeolit tratament

Zeolitul nu are efecte negative asupra organismului, se poate lua pentru detoxifierea de metale grele, starea de sanatate se imbunatateste foarte rapid, asa ca nu mai stati pe ganduri si comandati un flacon cu 250 capsule…va ajunge pentru o terapie de aproximativ 3 luni daca luati 3 capsule pe zi.

Ce afectiuni se pot trata cu Zeolit

Afectiunile sunt multiple, care pot fi tratate cu piatra zeolit tratament:

Diaree, infectii intestinale, rolul zeolitului este de a normaliza flora bacteriana a intestinului, absoarbe gazele ca un burete.
Gastrita hiper-acida si ulcer gastric -amelioreaza simptomele dureroase si normalizeaza secretiile digestive
guta, acumulari de uree in organism– scoate ureea ca un magnet din organism
Infertilitate la barbati – rezolva dezechilibrele hormonale, aparute datorita prezentei in organism a metaleleor grele, pesticide, aditivi alimentari.
Deficiente imunitare – administrarea de zeolit duce la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei organismului la infectii.
Autism – vezi detalii aici
Adjuvant in infectiile virale
Boala canceroasa, in general – este o adevarata speranta in tratarea cancerului intestinal, genital, leucemie, cancer bucal si faringian, cancer pulmonar, cancer de piele, cancer de prostata, etc.

Un caz care a fost semnalat in luna februarie a acestui an, cu o femeie bolnava de cancer si vindecata miraculos, a fost prezentat pe toate canalele media. Doamna Doina Lehaci din Sadova, judetul Suceava , diagnosticata de cancer genital in faza a IV-a, a reusit sa invinga acesta boala cumplita cu un tratament naturist, luat la intamplare, din diverse surse obtinute pe internet. Doamna Doina aminteste si de incercarea pe care a facut-o cu Zeolit, pe langa o lunga lista:sucuri de legume, laptisor de matca, a pomenit ceva si de bicarbonat alimentar, aveti marturia completa in videoul de mai jos.

De unde cumparati ZEOLIT natural

– magazinul herbagetica.ro

– magazinul plafar.ro

– magazinul vegis.ro

– magazinul bioportal.ro

– magazinul cumparbio.ro

– magazinul plantum.ro

Speak Your Mind

*