Reducere la carti jucarii prosoape si parfumuri

Reducere la carti jucarii prosoape si parfumuri

In mall-ul online Elefant , ne asteapta azi reduceri la mai multe categorii de produse.

Reduceri la carti!

Daca aplici vaucherul CARTE10975 in pagina de comanda, obtii o reducere de 45% , garantat.

Cateva titluri tentante, pe care sa nu le ratati daca nu le aveti inca in biblioteca personala.

A treia femeie de Sam Bourne , acum 22 lei, vezi pretul dupa reducere .

a treia femeie sam bourne

Carte de colorat Japanese Patterns, cu peste 120 de pagini. Nu aveti idee cat de distractiv si relaxant este sa colorezi o astfel de carte inspirata din festivale sezoniere japoneze. Sunt sigura ca o sa prindeti gustul unei astfel de indeletniciri. Detalii aici .

Japanese Patterns carte de colorat

Alta “minune” de carte este Istoria frumusetii , editia 2012 de Umberto Eco. Cartea ilustreaza modul in care a fost felurit conceputa frumusetea naturii, a florilor, a animalelor, a trupului omenesc, a astrelor, a raporturilor matematice, a luminii, a pietrelor pretioase, a vesmintelor, a lui Dumnezeu si a Diavolului. La vanzare aici .

Istoria frumusetii , editia 2012 de Umberto Eco

Reducere la jucarii

La jucariile care au o reducere mai mica de 25% sau nu au reduceti deloc, aplicati vaucherul TOYS10976 in comanda finala si veti obtine o reducere de 25%.

Jocul MATTEL, joc de carti american similiar cu Macao. Spre deosebire de Macao, UNO se joaca cu un set de carti speciale si de asemenea exista si cateva mici diferente a modului de joc (diferente datorate in special cartilor de joc specifice).  Uno Planes combina indragitele personaje din seria Planes cu distractivul joc Uno. Castiga jucatorul care scapa de toate cartile din mana.  Cumpara de aici .

MATTEL Joc Uno, Disney Planes

La jucariile mari, Elefant are de regula reduceri mici, de exemplu la aceasta bucatarie pentru copii ECOIFFIER-Bucatarie Pro Cook, 15 accesorii. Are reducerea initiala de 10%, dupa ce aplicati reducerea prin vaucher pretul de achizitie va fi de doar 142 lei [de la 189 lei].

bucatarie pentru copii ECOIFFIER-Bucatarie Pro Cook, 15 accesorii

Bicicleta roz pentru fetite Bicicleta Hello Kitty 16″, potrivita pentru varste intre 4 si 8 ani. Pretul de acum cu reducere de 10% este de 674 lei. Aplicati vaucherul in comanda finala si veti putea cumpara bicicleta cu doar 560 lei. Vanzare aici .

bicicleta roz fetite Bicicleta Hello Kitty 16 inch

REDUCERI LA PROSOAPE min 70% garantat

CASA Di G.BASSI calitate italiana la prosoape din bumbac cu densitatea de 500 g/m2. Reducerea este cea afisata, fara vaucher! Oferta limitata! Oferta cuprinde prosoape uni albe, gri, roz prafuit, bleumarin, grena. Vanzare aici .

CASA Di G.BASSI calitate italiana la prosoape din bumbac

Parfumuri

Super oferta saptamanii ! Parfumuri pentru Ea si pentru El cu discount pana la 70%. Detalii .

reduceri la parfumuri elefant Maxima zilei!

“Ce este un prieten?

Un singur suflet care locuiește în două corpuri.” Aristotel

Ce este un prieten Un singur suflet care locuiește în două corpuri.

Sper ca v-au fost de folos informatiile! Spor la shopping!

Speak Your Mind

*