Reduceri la televizoare de Black Friday 2017- De unde cumperi televizoare ieftine

Reduceri la televizoare de Black Friday 2017- De unde cumperi televizoare ieftine

Da, stiu, cu toti cautati ce caut si eu… si asteptam impreuna, ce asteptati cu toti: reduceri la televizoare de Black Friday 2017. Tot romanul cu banii la tescherea asta cauta: ori televizor, ori frigider ori telefon, sau daca cautati mai multe chestii, va recomand sa consultati aceasta lista minune cu reducerile care sunt in Vinerea Neagra… care nu este asa de neagra 🙂

reduceri la televizoare de Black Friday

Asa cum am mai spus am asteptari mari de la aceasta zi, care va si un adevarat show al cumparaturilor comandate online. Am vorbit cu prietenii mei si au dorinte din cele mai frumoase: haini de piele sau de blana (ca doar sunt la moda), aparate foto, telefoane de telefoane, o prietena vrea decoruri pentru casa noua, covoare si mobila, altcineva costum de ski si cate si mai cate.

 

Dar trupa cea grea viseaza la televizoare, Iphone si Samsung-uri . Sincera sa fiu nu cred ca marcile consacrate vor avea reduceri mari asa cum se intampla la americani, dar ceva ceva tot s-o gasi . Ideea este ca trebuie sa ne miscam repede, ca la ce este foarte interesant, stocurile vor fi limitate.

Magazinul de baza de Black Friday 2017 este eMAG-ul si am gasit o reclama super tare care m-a convins…nu ca as avea in intentie sa returnez televizorul, dar totusi imi ofera o garantie suplimentara. Asa ca cele mai tari reduceri la televizoare de Black Friday si cu cele mai tari conditii, le gasiti la eMAG. Puteti sa cautati si in lista pe care v-am indicat-o mai sus, dar daca punem un pariu s-ar putea sa-l castig.

Nu va spun acum ce marca de TV ma intereseaza, dar va spun ca dimensiunile sunt astronomice si imaginea…cred ca nu voi pleca cu una cu doua de pe canapea. Si ce sa va mai spun… am pregatit si mobila pe care va fi asezat, totul este in asteptarea zilei de 17 noiembrie 2017 care la romani se numeste Vinerea Neagra, la americani Black Friday.

Sa aveti spor la cumparaturi 🙂

Speak Your Mind

*