Stiati ca Lady Diana are o fiica secreta cu printul Charles

Stiati ca Lady Diana are o fiica secreta cu printul Charles

Publicatia Globe Magazine a dezvaluit secretul despre fiica secreta a printului Charles si a printesei Diana. Asemanarea dintre mama si fiica este izbitoare: aceiasi privire cu ochi mari albastri, acelasi zambat care creeaza emotie, acelasi par blond. Singura asemanare cu printul Charles este la forma nasului, in rest e copie la indigo a printesei Diana.

Cum este posibil ca sa existe o fiica secreta a casei regale

Afland aceasta stire, nu poti sa nu te duci cu gandul la cate secrete nu ar putea ascunde aceasta casa regala. Oara asa procedeaza de fiecare data ca sa se asigure ca cuplul va putea avea copii? Ce s-a intamplat? Casa Regala a Marii Britanii a vrut sa se asigure dinainte de casatorie, inca din momentul in care a afost anuntata logodna dintre Diana si Charles, ca acestia vor putea avea copii. Pe langa controalele de specialitate, pentru “siguranta”, medicii au prelevat ovule de la printesa Diana pe care le-au fecundat cu spermatozoizi ce la Printul Charles. Poveste sau nu, cert este ca un medic a furat un ovul fecundat pe care l-a implantat propriei sotii. Asa a aparut SARAH.

Nu pot sa nu ma intreb daca Diana a aflat in timpul vietii sale de aceasta fiica, purtata de pantecul altei femei? Sunt curioasa sa stiu cand a iesit totul la iveala?

Sarah si lady Diana

Am aflat ca Sarah traieste in New York! si ca informatia a fost facuta public despre ea, in momentul in care fratele ei mai mic (defapt cel mai mare frate dintre cei doi copii ai printului Charles) William a dorit sa-si cunoasca sora, cu cateva doi in urma. Ce s-a dat publicitatii, este ca a avut loc o intalnire intre sotia sa Cathrine si Sarah. Aceasta nu a putut sa nu observe asemanarea dintre Sarah si mult regretata Lady Di.

Asemanarea este uluitoare, parca este o minune de la Dumnezeu, prin care Lady Diana s-a reintors printre noi.

Presa britanica scrie aici vateva detalii despre Sarah.

Stirea a aparut initial in 2015, dar acum revine pe tapet cu noi amanunte!

Sarah s-a nascut in octombrie 1981 in Lindo Wing din St Mary’s Hospital, Paddington. Cand era la varsta de 20 de ani si inca locuia in Anglia, “parintii” Sharei au fost ucisi intr-un accident de masina. Ea a descoperit mai apoi un jurnal care releva ca a fost produsul unui embrion donat. Din acel moment a incercat sa afle cine a donat embrionul.

In timpul cercetarilor sale, a primit un mesaj pe telefon care o avertiza sa nu mai caute raspuns, altfel va fi asasinata. Sarah a fugit in America…

In 2011, Nancy E. Ryan a scris un roman intitulat “The Disappearance of Olivia”. Olivia descopera ca este produsul unei inseminari… Puteti cumpara cartea de pe AMAZON.CO.UK.

The Disappearance of OliviaCartea este plina de informatii care cumva se pot suprapune peste o realitate socanta. Disparitia Oliviei este o poveste a unei controverse care ar putea schimba pentru totdeauna istoria familiei regale.

Speak Your Mind

*